Eventyrlig Tirsdag

Eventyrlig tirsdag er kultur- og hyggeeftermiddage i Menighedshuset.

Alle er velkommen til en hyggelig eftermiddag med foredrag, banko, sang, film og samvær.

Kaffe og kage koster 20 kr.

Der er ekstrabetaling for banko, ture og frokost i præsteboligen.

Tirsdag den 14.januar 14-16
MUSIKQUIZ
Ruth spiller for til eftermiddagens musikquiz og ønskekoncert

Tirsdag den 11. februar kl 14-16
Filmeftermiddag - Vi ser filmen Quivitoq ( Fjeldgængeren) fra 1956 og drikker varm kakao.

Tirsdag den 25. februar kl 14-16
Højtlæsning for Voksne. Kom og hør sognepræst Ann-Luise Bjørnebo læse en god historie højt for os.
Du skal bare læne dig tilbage og lytte.

Tirsdag den 10. marts kl 14-16
Kunstforedrag. Vi skal høre om, hvordan en kirke kan moderniseres uden at miste sin sjæl.

Tirsdag den 24. marts kl 14-16
Sangeftermiddag. Sammen med Thomas Spillemand synger vi populære sange fra Højskolesangbogen og den øvrige danske sangskat.

Tirsdag den 14. april kl 14-16
Rejseforedrag. Hejdi Gamst-Jensen fortæller om sin families eventyr til en lille ø i Papua Ny Guinea.

Tirsdag den 28. april kl 14-16
Rejseforedrag. Eva Garde, arktisk biolog, fortæller om sit arbejde med hvalpattedyr i de arktiske områder.