Ama'r Saloon - om at vokse op i et barskt miljø - Vær opmærksom på, at der skal forevises Coronapas eller en frisk test til kirkens arrangementer | Højdevangskirken

Torsdag d. 10. juni 2021, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Gratis adgang
Ama'r Saloon  -  om at vokse op i et barskt miljø -    Vær opmærksom på, at der skal forevises Coronapas eller en frisk test til kirkens arrangementer

En fortælling om at vokse op i et barskt miljø. Der er to klare mål for ildsjælen Henriette Karlsen: Udsatte børn skal finde håb og troen på sig selv, og befolkningen og politikerne skal øge opmærksomheden på systembørn. Henriette er selv vokset op i et barskt miljø, hvor vold og misbrug var en del af dagligdagen. For at komme tættere på sin vision har Henriette stiftet foreningen 'De stærke børn' og har fortalt sin historie i medierne siden 2016 og i sin bog "Ama'r halshug" (2019). Men der er stadig lidt vej endnu – det ønsker hun at indhente med sine foredrag.