Løvstikkegudstjeneste med efterfølgende koncert med Spirebanden (flyttet fra 31.05.2022) | Højdevangskirken

Tirsdag d. 7. juni 2022, kl. 19:00
Line Blak Gundersen og Spirebanden
Gratis adgang til koncerten i Menighedshuset med Spirebanden

Løvstikke gudstjenesterne er tilrettelagt for beboerne på bostedet på Løvstikkevej

Hver den sidste tirsdag i måneden er der gudstjeneste, særligt tilrettelagt for beboerne på Løvstikkevej 66 og 67, men det er en gudstjeneste, hvor alle kan komme og deltage. Vi indleder i kirken kl. 19.00 med gudstjeneste og derefter er der kaffebord i Menighedshuset, hvor vi synger, spiller billedlotteri og hygger os sammen.

Tirsdag den 7. juni 2022 medvirker Rockgruppen Spirebanden, som skriver deres egen musik og egne tekster, efter gudstjenesten ved en koncert i Menighedshuset.

Der er gratis adgang til koncerten