Koncert med Broccoli Koret | Højdevangskirken

Søndag d. 12. juni 2022, kl. 14:00
Gratis adgang
Koncert med Broccoli Koret

Sommerkoncert med Broccoli i Højdevangskirken søndag d. 12. juni kl. 14.

Det ambitiøse og velsyngende kammerkor, Broccoli, gæster i år Højdevangskirken. De har sammensat et program af sommersange - en buket blandede bolsjer som de deler ud af ved koncerten. Der vil bl.a. være værker af både danske og udenlandske komponister og glæden og lyset vil være det gennemgående tema.

Broccoli blev dannet i 1984 og har til huse i Enghave Kirke på Vesterbro i København. Koret synger fortrinsvis klassiske værker, men rummer alligevel et varieret repertoire af såvel kirkelig som verdslig musik - fra renæssancen frem til vor tid, og der eksperimenteres med utraditionelle udtryksformer.

Om dirigenten:

Bo Asger Kristensen (f. 1984) har studeret klassisk korledelse ved Det Jyske Musikkonservatorium under Søren Birch, Carsten Seyer Hansen og Søren Kinch Hansen. Sideløbende med studierne på konservatoriet var Bo i en længere årrække tilknyttet dirigent og ensemblesangsakademiet Voces Academy – først som privatelev af kunstnerisk leder Peter Hanke og siden i en stilling som assisterende dirigent for det professionelle kor Voces Ensemble, samt primær dirigent for Voces Kammerkor. Endvidere musikalsk leder for Dekorum, der har vundet priser ved internationale korkonkurrencer.